Bejegyzések

2022. november 30.

A kisbuszok előnyei és hátrányaiMivel 9 személyes kisbuszt B kategóriás jogosítvánnyal lehet vezetni, ezért akár családi autóként is kiváló választás lehet egy mikrobusz bizonyos esetekben. Vegyük sorba a kisbusz vásárlás előnyeit és hátrányait.

2022. július 20.

Minél újabb a cégkivonat, annál jobbHa cégkivonatot kell mellékelnünk, benyújtanunk valahova, akkor szinte mindig elvárás, hogy a cégkivonat 30 napnál ne legyen régebbi. Mutatjuk, hogy miért van a 30 napos határidő, és azt is, hogy miért jó, ha minél újabb, frissebb egy cégkivonat.

2022. június 29.

Budapesti klímaszerelés előtti teendők, tudnivalókA nyár egyik sláger terméke a klíma, egyre többen vannak, akik klíma berendezés segítségével szeretnék elviselni az egyre melegebb napokat. Ez különösen igaz a fővárosra, ahol a lakások többségének nem is áll rendelkezésére másik lehetőség, mint a klíma vásárlás.

2022. június 27.

Mi biztosítja egy cégkivonat tartalmának valódiságát?A cégkivonatok elsődleges feladata, hogy a valóságnak megfelelő információkat tartalmaznak a vállalkozásokról. De mi biztosítja azt, hogy az adott cégkivonatban tényleg a valódi adatok szerepelnek?